Porsche - -

Kontakt och service

Kontakta oss

Porsche -

Vi finns i Umeå, vid norra infarten. Vår anläggning invigdes i 1 juni 2013 och är Skandinaviens nordligaste Porsche Center och tillika Porsche Sveriges nyaste butik.

Du kan även kontakta oss via kontaktformuläret.

Läs mer

Boka service

Porsche -

Förutom du finns det få som känner din bil så bra som vi. I Porsches åtagande ingår förutom att bygga den ultimata sportbilen naturligtvis också att se till att den behåller sina fantastiska egenskaper.

Det är vi, som med rätt service och underhåll, ser till att det löftet hålls. I vår nya verkstad finns all den utrustning, teknik och erfarenhet som krävs för att göra både dig och din bil gladare.

För att ytterligare bredda vår service erbjuder vi i samarbete med Carclean rekond av högsta klass. Tvätthallen ligger dörr i dörr med verkstaden. Det ska kännas tryggt att lämna din Porsche till oss. Skulle något på din bil behöva bytas ut använder vi oss naturligtvis av Porsche Original reservdelar.

Är du intresserad av att boka en tid för ett verkstadsbesök? Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi för en närmare tidsbestämning.

Läs mer