Vill du jobba med Porsche? Välkommen på speed-dating. - Porsche.se
 
Huvudnavigation
Modeller

Vill du jobba med Porsche? Välkommen på speed-dating.

Vill du jobba med Porsche? Välkommen på speed-dating 24 november.

Nu söker vi dig som gillar både människor och bilar. Som hallvärd har du en av de viktigaste uppgifterna på hela företaget: att få den som besöker oss att känna sig riktig välkommen. Vi tror att personkemi är A och O och för att hitta rätt person för jobbet bjuder vi in till speed-dating den 24/11. Då träffar du vår VD, marknadschef och försäljningschef och får chansen att kort och koncist presentera dig själv närmare.

Porsche växer, välkommen att växa med oss
Det går bra för Porsche: det är spännande tider med nya modeller, nya kundsegment och stark tillväxt. Nu satsar vi stort för att möta efterfrågan och våra kunders högt ställda förväntningar. Ett led i detta är att anställa en ny hallvärd/värdinna.

Om jobbet
Som hallvärd hos Porsche Center i Umeå har du en superviktig roll: du är den första person kunden möter när han eller hon kliver in i butiken. Din viktigaste uppgift är att ta emot kunden och se till att han eller hon känner sig välkommen och omhändertagen. Ibland kan det handla om att erbjuda en kopp kaffe, ibland kan det vara att ordna en provtur i någon av våra bilar. Det kan också innebära att guida kunden genom bilhallen för att sedan hänvisa vidare till rätt avdelning.

Du kommer även att:

  • Avlasta i administrativa funktioner. Exempelvis boka provkörningar, svara på mail och samtal.
  • Självständigt leda, planera och genomföra arbetet med företagets marknadsföring och eventverksamhet.
  • Ansvara och planera lanseringar av nya modeller, mässor, konferenser osv.
  • Vara ytterst ansvarig för företagets sociala medier.

Du arbetar i våra toppfräscha lokaler på Ersboda i Umeå. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna förlagda dagtid. Porsche Center Umeå kommer att satsa stort på dig och vill att du ska bli en långsiktig medarbetare. För dig som vill finns stora utvecklingsmöjligheter och på sikt kommer du att få axla fler ansvarsområden. Det är bara ditt eget driv och ambition som sätter gränserna för hur långt du kan gå inom organisationen.

Lite om dig
Vi söker dig som förstår vikten av att ge ett bra första intryck, som är en glädjespridare och idéspruta och som använder din kreativitet till att hitta lösningar där andra ser problem. Du är initiativrik, ansvarstagande och har hög ambitionsnivå, men samtidigt prestigelös och ödmjuk i ditt sätt. Det enda formella kravet vi har är att du har B-körkort, utöver det fokuserar vi bara på dina personliga egenskaper.

Det krävs inget medfött motorintresse, men vi kan lova att du snabbt kommer att utveckla en passion för Porsches fantastiska bilar. Vi kan också lova att du kommer att få en riktigt rolig vardag som en del av vårt sammansvetsade gäng.

Start: Januari eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Stad: Umeå
Kontakt: Sara Engström, 072-507 14 81

Så här går rekryteringen till:
Den 24/11 kl.11.00 är du välkommen till vår bilhall på Ersboda i Umeå. Vi utlovar en festlig tillställning där du får möjlighet att se våra lokaler, träffa säljare, mekaniker och övrig personal. Viktigt är bara att först OSA:a till rekryteringsfirman Professionals Nord på länken nedan, så att vi vet att du kommer.

Vi bjuder på lättare tilltugg för att hålla energinivån på topp och självklart är det fritt fram att ta en titt på våra bilar. Du kommer få en pratstund med Johan (VD), Simon (marknadschef) och Olle (försäljningschef) som är dina framtida chefer och medarbetare. Därefter träffar du Professionals Nord för några kompletterande frågor. Går du vidare för tjänsten kommer du att bli kontaktad av Professionals Nord som bokar tid för en intervju där vi får möjlighet att lära känna dig ytterligare. Ta med dig ett CV med foto och personligt brev att lämna på plats.

Du söker tjänsten genom att skicka e-post till adressen nedan. Det är också så du anmäler dig till eventet. Inom några dagar kommer du att få en inbjudan skickad till din mail.

Intresserad? OSA snarast till: info@professionalsnord.se

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord. Har du frågor kring tjänsten, skicka även dem till info@professionalsnord.se.

Välkommen med din ansökan!